Prima PaginăWish List (0)Contul meuCoş de cumpărăturiComandăBlog

Unt de shea 100ml

0 opinii
Cod produs: 59978
Disponibilitate: În Stoc
Preţ (cu TVA): 26Ron
Adaugă în Coş
Adaugă in Wishlist
Compară produs

 

Untul de Shea este un ingredient de nelipsit din compoziţiile cosmetice naturale din întreaga lume, atât în zonele de baştină unde se utilizează de secole, cât şi în cele mai luxoase saloane occidentale de înfrumuseţare. A fost utilizat de generaţii graţie proprietăţilor sale de hrănire, protecţie, hidratare şi vindecare, aplicat pentru a proteja şi condiţiona pielea şi părul deteriorat de soare, vânt şi alţi factori externi.

 

Proprietăţi organoleptice:

 

- La temperatura camerei are consistenţa solidă, se fluidifica la peste 35°C;

- Textura este solidă dar onctuoasa;

- Culoare galben-crem;

- Miros caracteristic, se evaporă în scurt timp după aplicare;

 

 

Proprietăţi:

 

- Antiinflamator;

- Calmează iritaţiile, reduce roşeaţa;

- Hrăneşte şi hidratează pielea în profunzime;

- Regenerant cutanat, epitelizant;

- Antibacterian;

- Facilitează cicatrizarea;

- Protector solar;

- Stimulează sinteza de colagen;

- Previne ridurile şi alte semne de îmbătrânire;

- Reda strălucirea şi frumuseţea părului;

- Hrăneşte fibră capilară;

- Protejează firele de păr.

 

           

Recomandări în cosmetică:

- Toate tipurile de piele, în special cea uscată;

- Riduri şi semne de îmbătrânire;

- Buze şi zone delicate ale feţei;

- Piele iritată (de la scutece, epilare, bărbierit);

- Pielea afectat şi dura sau crăpată;

- Erupţii cutanate, eczeme, dermatite;

- Mâini şi piele expusă la agresiuni chimice;

- Arsurile solare, leziuni superficiale;

- Dureri musculare, oboseala şi tensiune musculară;

- Scalp uscat;

- Par uscat, casat, vopsit;

- Gresarea săpunurilor.

 

Aplicaţii cosmetice:

 

- Aplicat ca atare pe pielea proaspăt igienizată şi încă uşor umedă;

- În amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esenţiale sau diverse extracte, în funcţie de necesităţile pielii;

- În compoziţiile cosmetice cu rol de protecţie solară, pentru aplicare înainte şi după expunerea la soare şi pentru a reduce descuamarea pielii;

- Ca ingredient în unguentele de masaj pentru muşchi extenuaţi sau pentru drenaj limfatic;

- Ca ingredient în măşti pentru părul uscat, degradat, despicat şi pentru disciplinarea părului creţ sau rebel;

- Ca atare sau combinat cu alte uleiuri vegetale în timpul sarcinii pentru a menţine supleţea pielii şi pentru a preveni vergeturile. Poate fi utilizat cu succes şi după naştere pentru a reduce vergeturile deja existente;

- Pentru formularea balsamurilor de buze;

- Pentru formularea cremelor de noapte hrănitoare, vitaminizante inclusiv cu aplicare pe zona ochilor;

- În compoziţii de exfoliere mecanică – gomaj;

- Ca ingredient în unguente sau creme pentru mâini sau aplicat ca atare pe mâinile celor care lucrează în ateliere, garaje, grădini.

Sinergii:

- Combinat cu ulei esenţial de lavandă şi muşeţel roman pentru pielea iritată;

- Combinat cu ulei de galbenele şi ale vera pentru pielea sensibilă;

- Combinat cu ulei de ricin şi ulei esenţial de ylang-ylang pentru îngrijirea părului;

- Cu ulei de rosa mosqueta şi ulei esenţial de morcovi pentru ten matur, uscat;

- Cu ulei de borago şi ulei de avocado pentru crema de noapte;

- Cu ulei de argan şi ulei esenţial de geraniu pentru o cremă antirid;

- Cu ulei de susan şi ulei esenţial de portocală pentru îngrijirea buzelor;

- Cu ulei de macadamia, rosa mosqueta şi ulei esenţial de smirna pentru vergeturi.

 

Date de siguranţă: Este nontoxic, noniritant şi nonsensibilizant. A nu se folosi de persoanele alergice la nuci, oleaginoase şi latex. Doar pentru uz extern!

Păstrare: Fiind un unt rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25 grade Celsius, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original. Se poate păstra la frigider.

Ingrediente INCI: Unt de Butyrospermum Parkii. In structura uleiurilor predomina acizii grasi(trigliceride peste 80%, acid oleic (40-55%), acid stearic (35-45%), acid palmitic (3%). Contine lipide nesaponificabile (17%) - spinasterolom alfa, parkolom, Lupeol butirospermolom. Fără aditivi sintetici sau coloranţi

Unt de Shea natural, obţinut din copac tropical de shea (Vitellaria paradoxa), cu conţinut natural de acizi graşi saturaţi şi nesaturaţi. Are proprietăţi de vindecare şi regenerare, este antiseptic şi anti edematos. Este eficient pentru tratamentul pielii uscate şi crăpate; ameliorează iritaţiile pielii, previne apariţia ridurilor şi încetineşte procesele de îmbătrânire. Este rapid absorbit şi da senzaţia de piele catifelată.

Ingrediente INCI: Unt de Butyrospermum Parkii.

Fără aditivi sintetici sau coloranţi.

Mod de utilizare: Untul de Shea poate fi folosit în formă pură sau poate fi amestecat cu alte uleiuri de masaj. Poate de asemenea să fie bază pentru compoziţii cu uleiuri esenţiale sau pentru a îmbogăţi agenţii cosmetici (creme, măşti).

Date de siguranţă: Este nontoxic, noniritant şi nonsensibilizant. A nu se folosi de persoanele alergice la nuci, oleaginoase şi latex. Doar pentru uz extern!

Păstrare: Fiind un unt rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25 grade Celsius, ferit de umezeală şi lumină, în recipientul original. Se poate păstra la frigider. 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: